12 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’de canlı yayında 12 Eylül Askeri Darbesi’ni konuşuyoruz. Programın konukları avukat, insan hakları savunucusu Ercan Kanar, HDP Onursal Başkanı Ertuğrul Kürkçü ve gazeteci-yazar ADAM-DER Kurucu Başkanı Rahmi Yıldırım.

Askeri Darbelerin Asker Muhalifleri Derneği’nin (ADAM-DER) 12 Eylül tarihinde başlayıp 30 Aralık tarihine kadar sürecek olan “Darbelerle Ayrımsız Hesaplaşılmalıdır! Sıkıyönetim Mahkemelerinin Kararları yok hükmündedir!” başlığı altındaki mücadele kampanyası vesilesiyle 12 Eylül akşamı saat 20.00’de Siyasi Haber’de canlı yayın gerçekleştirilecek. Canlı yayın Siyasi Haber’in siyasihaberorg Facebook, SiyasiHaberOrg Twitter ve SiyasiHaber.Org Youtube hesaplarından yayımlanacak.

12 Eylül Cumartesi günü saat: 20.00’de başlayacak olan canlı yayının konukları Avukat, insan hakları savunucusu Ercan Kanar, Halkların Demokratik Partisi Onursal Başkanı Ertuğrul Kürkçü ve Gazeteci-yazar, ADAM-DER Kurucu Başkanı Rahmi Yıldırım. Canlı yayının moderatörlüğünü Bülent Yoldaş gerçekleştirecek.